Vakantie Zoutelande

Zon, zee, strand en de meeste zonuren van het land; een vakantie in Zoutelande is ideaal om te genieten en tot rust te komen in Zeeland aan zee. Alle appartementen en vakantiehuisjes van De Zeemeermin in Zoutelande zijn aan de kust gelegen.

Zoutelande vakantiewoning

Kom genieten van onze vakantiewoning, welke ideaal is voor families en maar op 100 meter van het strand gelegen is! De vakantiewoning bevindt zich in het centrum van Zoutelande, waar het ’s zomers bruist van activiteit en gezelligheid. Er is een speeltuin nabij de vakantiewoning en ook is er een klimparcours waar kinderen volop kunnen genieten tijdens uw vakantie in Zoutelande. De vakantiewoning beschikt tevens over een privé parkeerplaats. 

Naast onze prachtige vakantiewoning in Zoutelande bieden wij ook appartementen in de Zeemeermin aan. Onze appartementen aan zee in Zoutelande, zijn ideaal voor een vakantie aan de kust voor 2 tot 6 personen. Het is maximaal genieten op vakantie in Zoutelande, wat alleen nog maar toeneemt in de wetenschap dat u slechts 75 meter verwijderd bent van het strand! Daarnaast loopt u gemakkelijk het gezellige centrum van Zoutelande in, waar u kunt genieten van tal van zonnige terrassen, winkeltjes en activiteiten.

Zoutelande vakantie appartement

De Zeemeermin appartementen in Zoutelande zijn allen gevestigd in hetzelfde gebouw. In totaal gaat het om tien vakantie appartementen, welke allen de benodigde faciliteiten bieden om maximaal te kunnen genieten van uw vakantie in Zoutelande. Elk appartement biedt de mogelijkheid te genieten van extra zonuren op het balkon, waar u in alle rust kunt genieten van uw privacy binnen uw eigen vakantie appartement.

Zoutelande vakantie

De Zeeuwse Riviera is erg geliefd en heeft veel te bieden; denk aan een zonnebad, wandelen over het strand of door het bos, speelplezier voor de kinderen en watersport voor jong en oud. Voor ieder wat wils op de prachtige zandstranden van Zoutelande. Niet voor niets staat Zoutelande in de top 10 mooiste stranden van Nederland, met de meeste zonuren van het hele land! Met een vakantie in Zoutelande bent u verzekerd van ontspanning, plezier, een bruisende omgeving en een gezonde dosis vitamine D.

Waarom op vakantie in Zoutelande

Heeft u nog geen bestemming gekozen voor uw aankomende vakantie? Hieronder alle redenen om te kiezen voor een vakantie in Zoutelande op een rij:

- Zeeland barst van de knusse en gezellige (bad)plaatsen! Allereerst natuurlijk Zoutelande zelf, maar ook Domburg, Oostkapelle, Dishoek, Zierikzee, Veere, Middelburg en Vlissingen vindt u in de nabije omgeving van Zoutelande.
- Zoutelande heeft de meeste zonuren van het land, waarvan u maximaal kunt genieten op de nette stranden van Zoutelande.
- Heerlijk uitwaaien en genieten van de Zeeuwse natuur! Denk bijvoorbeeld aan het prachtige natuurgebied Oranjezon, waar u omgeven bent door frisse zeelucht, groene natuur en blije dieren!
- De Zeeuwse mosselen, bolussen en babbelaars, producten die u niet mag missen tijdens uw vakantie in Zeeland. Neem eens een kijkje op een website met Zeeuwse recepten om van te smullen: https://www.zekerzeeuws.nl/recepten/.

U ziet; genoeg redenen om direct een appartement te boeken bij De Zeemeermin in Zoutelande! En wie weet raakt u, net zoals vele anderen, verknocht aan het prachtige Zeeuwse Zoutelande aan zee.

Vragen over uw vakantie aan zee in Zoutelande?

Heeft u vragen of opmerkingen over het boeken van een appartement of vakantiewoning bij De Zeemeermin in Zoutelande aan zee, neem dan gerust contact op met ons!