Vakantie aan de kust

U bent voornemens een vakantie te boeken in Zeeland aan de kust? Kies dan voor het mooie eiland Walcheren, met Zoutelande als één van de meest bezochte Zeeuwse badplaatsen! Toeristen vallen direct voor de charmes van een strandvakantie aan de kust in Zoutelande en keren dan ook regelmatig terug. De Zeemeermin biedt prachtige vakantie appartementen in het zonnige Zoutelande om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Zeemeermin vakantie appartementen

Op zoek naar een vakantiehuis aan zee? Wij verhuren een vakantiewoning en appartementen in Zoutelande aan de Zeeuwse kust. 

Wist u dat de hoogste duinen van het land te vinden zijn rond Zoutelande? De hoogste top is 54 meter hoog. Vanaf de vakantie appartementen van de Zeemeermin is dat een kleine 10 minuten wandelen richting de Duinweg.

De tien zonnige appartementen van de Zeemeermin zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, dit verschilt per appartement. De appartementen zijn op slechts 75 meter afstand van het strand gelegen. Daarnaast bieden wij u onze gunstig gelegen vakantiewoning te huur aan, de vakantiewoning in het centrum van Zoutelande is geschikt voor 6 personen. 

Vakantie Zeeland aan zee

Rust, recreatie, natuur en gezelligheid staan centraal in Zeeland. Wie kiest voor een vakantie aan de kust in Zeeland wordt niet teleurgesteld. Zoutelande is te vinden op het eiland Walcheren, met Middelburg als hoofdstad. De prachtige duinlijn die van Vlissingen tot Vrouwenpolder loopt, is karakteristiek voor het gebied.

Zeeland aan zee biedt voor ieder wat wils, de familiebadplaats Zoutelande is bij uitstek geschikt voor een vakantie in Zeeland aan zee. De Zeemeermin levert een prachtige bijdrage aan de kustplaats Zoutelande, door het verhuren van een tiental vakantie appartementen en een vakantiewoning. Dat vakanties aan de kust in Zoutelande mooie ervaringen opleveren kan de Zeeuwse popgroep BLØF beamen, vanuit het oude strandhuis ;-).

Wat te doen in Zoutelande

Staat u op het punt uw vakantie in Zoutelande te boeken, maar wilt u nader onderzoeken wat er te beleven is in de omgeving? Wij informeren u graag nader! Als geboren en getogen Zeeuwen, kennen we de omgeving als geen ander. Hieronder alvast een aantal ideeën, maar tijdens uw verblijf kunt u te allen tijde bij ons terecht voor nadere informatie. Wij dragen graag bij aan een onvergetelijke vakantie aan de kust in Zoutelande!

Vertrekpunt: De Zeemeermin Appartementen
Toeristenkerk Zoutelande (ongeveer 1000m)
Bunkermuseum (ongeveer 1400m)
Waterspeeltuin de Meerpaal (2100m)
Avonturenpark Valkennise (2500m)
Strandpaviljoen de Branding (350m)
Strandpaviljoen de Zeeuwse Riviera (1400m)
Havenstad Vlissingen (9800m)
Zeeuwse hoofdstad Middelburg (10600m)
Deltapark Neeltje Jans (26000m)

Vragen over uw vakantie appartement in Zoutelande?

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over het boeken van uw vakantie appartement in Zoutelande, neem dan gerust contact op met ons. Wij staan voor u klaar en bieden u graag een zorgeloze vakantie! Wanneer u enthousiast geworden bent, kunt u op onze website direct een online boeking plaatsen. Graag tot ziens in Zoutelande!