Appartementen aan zee in Zoutelande

Vakantie in Zeeland aan de kust

Het gemak van thuis, maar dan direct aan de Zeeuwse kust. Een vakantie in Zoutelande bij de Zeemeermin betekent genieten in een appartement aan zee vlakbij het strand. Het kleinschalige appartementencomplex ligt in de gezellige dorpskern van Zoutelande op steenworp afstand van de duinen en de zee dicht bij de restaurants en winkels. De ligging van de Zeemeermin maakt uw vakantie in Zeeland dan ook helemaal compleet.  Wandelen, fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, vissen, winkelen in stad en dorp, lokale markten bezoeken en vooral genieten zijn uw dagelijkse bezigheden.

De appartementen zijn comfortabel en gezellig ingericht, zijn van alle gemakken voorzien, beschikken over een balkon of terrasje en parkeergelegenheid. Ook heeft de Zeemeermin een vrijstaand vakantiehuis in Zoutelande met nog meer comfort, ruimte en de luxe van een eigen zonnige tuin. Tel hierbij de persoonlijke service van uw gastheer en gastvrouw op en u heeft alles voor een heerlijke vakantie aan de kust.

Omgeving

Vakantie in Zoutelande

Relaxen op een van de vele terrassen, lekker eten in een van de restaurants, zwemmen in de Noordzee of wandelen langs het strand? Het kan allemaal tijdens uw vakantie aan de kust in Zoutelande. Een gezellig en kleinschalig dorp met een van de mooiste, schoonste en kind vriendelijkste stranden van Nederland. Uw kinderen zullen zich hier uren vermaken met het bouwen van zandkastelen en het zoeken van schelpen en krabben in de branding aan zee. De vele restaurants en cafetaria vormen een ideale mix, zodat er voor ieder budget een gelegenheid is. Van visrestaurant tot een pannenkoekenrestaurant, voor elk (budget) wat wils. Ook bruist het in het hoofdseizoen van de georganiseerde activiteiten.

Met de hoogste duinen van Nederland en het enige strand gericht naar het zuiden heeft Zoutelande de meeste zonuren van Nederland. Gedurende het hele jaar dus een genot om aan de kust te zonnen, uit te waaien of heerlijke strand- en duinwandelingen te maken. Samen met het strand van Dishoek en Westkapelle wordt dit gebied de Zeeuwse Rivièra genoemd.

Bekijk de omgeving